Gazlıkuyu İlkokulu

Vizyon: Şimdiyi en iyi şekilde kullanıp, geleceğe ışım tutmak;Türkiye´nin geleceğini aydınlatacak bir nesil yetiştirmektir.

Misyon: Bütünn öğrencilerin, eğitim öğretimlerini sağlamak onların; milli,manevi değerlere bağlı; kendine,ailesine ,ülkesine,tarihe ve tüm insanlığa karşı sorumluluklarının bilincinde,kendini anlatabilen,bigi ve becerisini en iyi şekilde kullanabilen tutarlı,kararlı,paylaşımı bilen,topluma yararlı birer birey olmaları için varız.

Başarılar: Okulumuz öğrencilerinden 1 rehber öğretmen, 1 Adalet mezunu, 1 Fen Lisesi ,3 Anadolu Lisesi öğrencisi ve daha birçok başarılar elde edilmiştir.

Saatler: 08:00 14:00
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05419346027

WEB - https://gazlikuyuilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Gazlıkuyu Köyü

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Okulumuz köyün 1 km dışarısındadır. Öğrenci sayımız ilkokullarda 20-25 ortaokullarda 25 civarıdır.

Adres - Gazlıkuyu Köyü

Ulaşım Hususi araçlarla sağlanmaktadır. Ayrıca okulumuza Harran´dan ticari taksiler ve köy postalarıyla günün belli saatinde 1 kez gidiş ve dönüş mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Harran´a uzaklık 15 km Şanlıurfa´ya uzaklık 66 km´dir.